Μια νέα Αρχή

Το ξεκίνημα ενός νέου και υπέροχου ταξιδιού

Η ιστορια μασ

ποιοι ειμαστε

Photoevents, μία ομάδα γεμάτη πάθος γιά αυτό που κάνει. Στην πιό σημαντική μέρα της ζωής σας θέλουμε να “αποτυπώσουμε την δική σας μαγική στιγμή”. Γιά να το καταφέρουμε μελετάμε το κάθε ζευγάρι και μαζί δημιουργούμε το στύλ της φωτογράφισης που ταιριάζει στον καθένα.

Το αποτέλεσμα της δουλειάς μας είναι να μπορείτε να ξαναζείτε την δική σας προσωπική στιγμή μέσα από εικόνες γεμάτες χρώμα, φώς και φυσικά… αυθορμητισμό. Ζήστε ανέμελα την δική σας ημέρα και όλα τα άλλα αφήστε τα σε εμάς.

Φωτογραφια

υπηρεσιεσ φωτογραφιασ

Γάμος

Αιχμαλωτίστε τη μαγεία και τα συναισθήματα της ξεχωριστής ημέρας σας με τις εξειδικευμένες υπηρεσίες φωτογράφισης γάμου μας, διατηρώντας κάθε πολύτιμη στιγμή για μια ζωή αγαπημένων αναμνήσεων.

Βάπτιση

Γιορτάστε τη χαρά και τη σημασία της βάπτισης του παιδιού σας με την εγκάρδια φωτογραφία βάπτισης μας, απαθανατίζοντας τις ιερές στιγμές και δημιουργώντας ένα όμορφο αναμνηστικό για την οικογένειά σας.

Φωτογράφιση Pre-Wedding

Βυθιστείτε στο με τις σαγηνευτικές μας υπηρεσίες φωτογραφίας Pre-Wedding, όπου ζωντανεύουμε το στυλ και τη δημιουργικότητά σας.

Φωτoγραφία Next Day

Παγώστε τη χάρη, το πάθος και την ενέργεια της επόμενης ημέρας μέσα από τη δυναμική μας φωτογραφίση Next Day , απαθανατίζοντας τις τρυφερές στιγμές και εξιστορώντας τις μοναδικές ιστορίες του ζευγαριού.

Φωτογραφία Εγκυμοσύνης

Αποτυπώστε τον ενθουσιασμό και την ατμόσφαιρα των τρυφερών στιγμών σας με τις επαγγελματικές μας υπηρεσίες φωτογραφίας εγκυμοσύνης, διασφαλίζοντας ότι κάθε σημαντική λεπτομέρεια αποτυπώνεται και διατηρείται για μόνιμες αναμνήσεις.

Φωτογραφία New Born

Ζήστε την ομορφιά και την καλλιτεχνική έκφραση της φωτογράφισης, όπου καταγράφουμε σαγηνευτικές εικόνες που προκαλούν συγκίνηση, εμπνέουν και μεταμορφώνουν συνηθισμένες στιγμές σε εξαιρετικά έργα τέχνης.

Οικογενειακή Φωτογραφία

Ξαναζήστε τις οικογενειακές σας στιγμές με ζωντάνια σαν να μην πέρασε μια μερα.

Ταξίδια

Ταξιδιωτική φωτογράφιση ή επιμελεια ταξιδιωτικών φωτογραφιών.

Μια ανεπανάληπτη εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη

Ξεκλειδώστε τη διαχρονική δύναμη της φωτογραφίας, όπου κάθε αγαπημένη στιγμή διατηρείται ανεξίτηλη, επιτρέποντας στις αναμνήσεις να παραμείνουν για πάντα ζωντανές και ζωντανές.

Κινηματογραφιση

Αναβαθμίστε την οπτική σας αφήγηση με τις εξειδικευμένες επαγγελματικές μας υπηρεσίες βίντεο, αποτυπώνοντας την ουσία της αφήγησής σας με εκπληκτικά γραφικά και σαγηνευτική κινηματογραφική ποιότητα.

Κινηματογράφιση Γάμου

Το Βίντεο του γάμου σας με τις καλύτερες στιγμές της τελετής.

Κινηματογράφιση Βάπτισης

Κρατήστε ζωντανή την πρώτη μεγάλη τελετή του παιδιού σας.

Pre-Wedding Video

Οι ετοιμασίες για το μεγάλο γεγονός.

Δες ‘Ολες τις Κινηματογραφικές Δουλειές μας

Κριτικεσ

ικανοποιημενοι πελατεσ

Νίκος-Maaike

Η συνεργασία με το Photo Events για τη φωτογράφισή μας πριν από το γάμο ήταν απόλυτη απόλαυση! Η ταλαντούχα ομάδα τους όχι μόνο απαθανάτισε όμορφα την αγάπη και τον ενθουσιασμό μας, αλλά δημιούργησαν επίσης μια χαλαρή και διασκεδαστική ατμόσφαιρα που μας έκανε να νιώθουμε άνετα μπροστά στην κάμερα. Η προσοχή στη λεπτομέρεια και η δημιουργικότητα που προσέφεραν σε κάθε λήψη ξεπέρασαν πραγματικά τις προσδοκίες μας. Χάρη στην τεχνογνωσία τους, έχουμε τώρα μια συλλογή από εικόνες που κόβουν την ανάσα που περικλείουν τέλεια αυτό το ιδιαίτερο κεφάλαιο της ζωής μας. Συνιστούμε ανεπιφύλακτα τη [Φωτογραφική Εταιρεία] σε κάθε ζευγάρι που αναζητά εξαιρετικές φωτογραφίες πριν από το γάμο που θα αγαπηθεί για μια ζωή.

Βάπτιση Γιώργος

Η επιλογή της Photo Events για να απαθανατίσουμε τις πολύτιμες στιγμές της βάπτισης του παιδιού μας ήταν η καλύτερη απόφαση που πήραμε! Η ομάδα τους δεν ήταν μόνο επαγγελματική και προσεκτική, αλλά είχαν επίσης μια αξιοσημείωτη ικανότητα να αποτυπώνουν την αγνότητα και τη σημασία της περίστασης. Οι φωτογραφίες που παρέδωσαν ήταν απολύτως συγκλονιστικές, γεμάτες χαρά, αγάπη και την ουσία της τελετής. Κάθε εικόνα λέει μια ιστορία και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο χαρούμενοι με τον τρόπο που τεκμηρίωσαν όμορφα αυτό το σημαντικό ορόσημο στο ταξίδι της οικογένειάς μας. Είμαστε για πάντα ευγνώμονες για την εξαιρετική φωτογραφία βάπτισης που παρέχει η Photo Events και συνιστούμε ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες τους σε όποιον αναζητά μια πραγματικά αξιόλογη και εγκάρδια φωτογραφική εμπειρία.

Ορκομωσιεσ

κρατα ζωντανη στην μνημη σου την τελετη αποφοιτησησ

Διατηρήστε το ορόσημο της πανεπιστημιακής τελετής ορκωμοσίας σας με τις επαγγελματικές μας υπηρεσίες φωτογραφίας, αποτυπώνοντας την υπερηφάνεια, το επίτευγμα και τη συντροφικότητα που συμβολίζουν την αρχή ενός εμπνευσμένου ακαδημαϊκού ταξιδιού.